divendres, 14 d’abril del 2023

Exlibris Congrés Internacional d'Exlibristes a Palma, Mallorca, 2024

 

L'octubre de l'any vinent, el 2024, a Palma, Mallorca, tindrà lloc un esdeveniment important en el món de l'exlibrisme: el Congrés Internacional d'Exlibristes que l'Associació Catalana d'Exlibristes està preparant amb cura i diligència. S'hi estan implicant molt els socis mallorquins sota la batuta del president de l'ACE, Marià Casas, en aquest moment també president de la FISAE, la federació internacional. El projecte del programa fa un goig que enamora. Quan estigui enllestit el definitiu us en faré cinc cèntims i no cal dir que exlibristes i no exlibristes sou convidats a assistir al congrés o a qualsevol de les seves activitats. En aquest apunt avanço l'exlibris que he dissenyat per a l'ocasió: en la imatge es veu el perfil esquematitzat de la cúpula de la catedral de Mallorca. 

4 comentaris:

  1. Bona tarda, voldria saber si hi ha alguna possibilitat de saber el significat o autor d'una signatura en un exlibris de Josep de Riquer. No sé el teu 'mail', però m'agradaria enviar-te l'exlibris perquè el poguessis mirar i dir-me, si és possible, on podria esbrinar alguna cosa. Moltes gràcies.

    ResponElimina
  2. Sóc Xavier Querol, el Biblioaprenent. El meu correu és: xavierqs@gmail.com. Moltes gràcies.

    ResponElimina
  3. Perdona la insistència. Voldria dir que he estat mirant la pàgina de l'ACE i no he trobat cap lloc per contactar. Moltes gràcies.

    ResponElimina