Puntualment m'ha arribat abans d'acabar l'any la Revista EX-LIBRIS, publicació de l'Associació Catalana d'Exlibristes, de la qual se'n publiquen dos números a l'any, una per semestre.
Arribar al número 70 és una fita gens menyspreable: indica els valors de la continuïtat i la perseverança en el treball juntament a l'entusiasme inesgotable per aquestes petites obres que enamoren a tots aquells que hi estem lligats, ja sigui des del disseny, des del col·leccionisme o des de l'estudi.
Aquest número 70 està dedicat a la personalitat artística de Joan Estiarte i Samsó (Barcelona, 1901-1986) en la seva tasca com a exlibrista. El treball, a càrrec de Xavier Soler i Àvila, és complet amb les dades que es tenen fins ara. La biografia d'Estiarte, vinculada professionalment a l'empresa Myrurgia, és apassionant. L'article s'il·lustra amb una bona quantitat d'ex-libris i altres dissenys que donen fe del seu estil.
A continuació, i firmat per Marià Casas Hierro, president de l'ACE, podem llegir un article sobre la vinculació d'Estiarte amb en Rafael Masó Subirana, que va ser l'últim president de l'extingida Asociación de Exlibristas de Barcelona cap als anys 70. Rafael Masó era relacions públiques de Myrurgia i va establir una ferma amistat amb Joan Estiarte. La crònica es completa amb la relació que Tórtola València va tenir amb Myrurgia. El recorregut vital i artístic de Tórtola València, "un invent d'ella mateixa" com escriu Casas, val per a una novel·la. L'article s'il·lustra amb diversos dibuixos i ex-libris de la ballarina que va prestar la seva imatge a les sals de bany Maja, de Myrurgia.
La publicació es clou amb el catàleg dels ex-libris guanyadors i seleccionats de la X Biennal Contratalla (admiren uns treballs de tan bona qualitat), seguit del Premi d'Honor de Contratalla atorgat a un artista de relleu internacional i de llarg recorregut com és el búlgar Hristo Kerin, guardonat en sis ocasions amb algun dels premis concedits per les Biennals Contratalla.